https://youtu.be/p5_Op8AUfuU Montage video

Opvouwbaar chalet : 3m – 3,50m – 4,50m en 5,15m

  • de chalet wordt in minder dan 10 minuten gemonteerd
  • de opbouw vraagt een minimum aan personeel ( 2 mensen)
  • mogelijkheid om 8 chalets op elkaar te stapelen
  • om 8 chalets op elkaar te stapelen heb je een hoogte nodig van 4,50 m
  • maximale optimalisatie van het vervoer, 20 chalets van 3m per oplegger
  • mogelijkheid om een frontale carport toe te voegen
  • mogelijkheid om één of meerdere zijcarports toe te voegen

Opvouwbaar chalet van 3m x 2,35m met open voorkant

Chalet waarvan de voorkant volledig open kan op een lengte van 2,76m. Hij heeft als groot voordeel dat men er een lange koeltoonbank kan plaatsen of een waterbaan om eendjes te vissen, … of de bezoeker laten binnenkomen, wat nog meer interactie garandeert.

Chalet-bar met terras

Chalet van 4,50m x 2,35m met een terras van 4,50m x 2,15m. Deze chalet-bar is uitgerust met 3 grote luiken aan de voorkant en met één zijluik die voor diverse toepassingen kunnen gebruikt worden. Hij beschit ook over een overdekt terras met vloer en over statafeltjes, alles dus om van je event een succes te maken.

Carport

Carport met vloer en statafeltjes rond de staanders. Afmetingen: 4,50m x 4,50m. Drie mensen volstaan om de carport te monteren.

Receptiechalet

Dubbel chalet 4m50 diep ideaal voor ontvangstruimten voor ijsbaanverhuur

Verkrijgbaar met of zonder terras.

Electrische koffer en verwarming

Ieder chalet kan uitgerust worden met een electrische koffer met : een voedingskabel van 3 meter in CTMB 6² voorzien van een stopcontact MONO BLEUE 32A, een differentieel 40A/30 ma, een stroomonderbreker van 20A gekoppeld aan een stopcontact, een stroomonderbreker van 16A gekoppeld aan een stopcontact, een stroomonderbreker van 10A voor de verlichting van 2 semi-waterdichte stopcontacten, een kader in LED gelijk aan  2 X 36W aangesloten op een verlengdraad, een waterdichte outdoor LEDstrip van 4 ,4  meter aangesloten op een verlengdraad. Alles in een koffer IP55 in zeer weerstandig polycarbonaat . Het voordeel van deze koffer is dat er geen enkele electrische manipulatie  nodig is in de koffer om de veiligheid van het produkt en de personen te verzekeren.

Traditioneel chalet

Geweldig traditioneel chalet zoals op de Kerstmarkten in het oosten. Grote bruikbare oppervlakte en ontvangst platform. Grote opslagruimte. Geïntegreerde lichtdecoraties.

Ingangsboog

Geef vanaf het onthaal aan uw publiek een magische dimensie aan uw Kerstmarkt dankzij onze ingangsboog.