Reeds 26 jaarlang is het bedrijf Colors Production aanwezig op kerstmarkten en andere evenementen in de grootste steden, zoals Brussel, Mons, Parijs, Olympische Spelen van Athene, Tarbes, Bordeaux, Ajaccio, …

Voor deze steden hebben wij verschillende diensten uitgevoerd, zoals het plaatsen en het uitbaten van ijsbanen, rodelbanen, ijspaden, de opbouw van chalets, decoratie, …

Om de kringloop te sluiten en onze vele klanten een kant-en-klare formule aan te bieden, hebben wij besloten de productie, verkoop en verhuur van houten opvouwbare chalets aan onze diensten toe stranden, dorpjes voor fijnproevers, ….

Zij hebben ook talrijke voordelen waaronder een snelle en gemakkelijke opbouw en de optimalisatie van transport en opslag. Wij zijn trouwens het enige bedrijf dat deze chalets in België aanbiedt en zijn ook in heel Europa actief.

Einde 2019 beslisten we een vleugje magie aan onze kerstmarkten toe te voegen met ons decoratiestukken via Deco event : www.decoevent.be.

Daarnaast vind je bij ons ook klassieke Zweedse (niet-opvouwbare) chalets. Ons team van professionals biedt je een kwaliteitsservice. Wij willen uiteraard dat je project sereen verloopt en een groot succes wordt, dit alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Wil je meer informatie over ijsbaren, rodelbanen, enz., klik dan door op volgende link www.colorsproduction.com.